Nieuws van jouw winkelcentrum – Atlas #2

AMI Kappers is open!

Sinds 11 mei mogen de kappers weer open. Dat betekent dat je ook in Winkelcentrum Atlas weer terecht kunt voor een bezoekje aan AMI Kappers! Het team zorgt ervoor dat jouw coronakapsel wordt omgetoverd tot een frisse coupe. Één voorwaarde voor je komst naar de kapper is wel dat je klachtenvrij bent. In de salon is gezorgd dat klanten 1,5 meter afstand van elkaar houden. Je kunt je afspraak online inplannen. Tijdens Hemelvaart is AMI Kappers geopend van 09.30 uur tot 13 uur.

Onze ondernemers
Maak kennis met… Hedayat van Atlas Fietsen

Ondernemen zit bij Hedayat en Nemat in het bloed. Hun vader, ooms, broertjes en zusjes runnen allemaal een eigen onderneming. Dat de broers zelf ook twee fietsenwinkels hebben opgezet, zal je niet versteld doen staan. De fietsen van Fietsenwinkel Atlas fietsen worden vaak volledig hersteld door hun leerlingen. Wat je wellicht nog niet wist, is dat Atlas Fietsen een bedrijfsschool heeft opgezet.

[LEES VERDER]

Maak kennis met… Mareille van Viswinkel Fizzi

Een meisjesdroom kwam uit toen tien jaar geleden de deuren van haar eigen viswinkel Fizzi opende samen met haar man. Mareille wilde al sinds ze een bijbaantje bij de supermarkt had niets liever dan een eigen zaak opzetten. Haar partner Patrick werkte als kok in sterrenrestaurants. Het idee voor een viswinkel met een restaurantgedeelte erbij was al snel geboren.

[LEES VERDER]

Gratis haring en je fiets laten checken

Heb jij de waardebonnen van Viswinkel Fizzi en Atlas Fietsen al ingewisseld? Je kon ze vinden in onze eerste editie van ‘Een kijkje in de Atlas’, die bij alle inwoners van Kerk en Zanen op de mat is gevallen. Knip de bonnen uit voor een gratis haring van Viswinkel Fizzi bij iedere 10 euro of een gratis fietscheck onder het genot van een kopje koffie bij Atlas Fietsen. Ze zijn nog geldig tot en met 15 juni.

De digitale ideeënbus

Winkelcentrum Atlas is jouw buurtwinkelcentrum. En daarom staan we altijd open voor ideeën, suggesties en vragen! Vind je dat er extra bankjes moeten komen om even te rusten tijdens het shoppen? Heb je een prachtig kunstwerk gemaakt dat een plekje verdient in het winkelcentrum? Of ben je reuzebenieuwd waar de naam ‘Atlas’ vandaan komt? Laat het ons weten via voorzittersatlas@gmail.com en wij gaan ermee aan de slag!

Wat je verder nog moet weten…

  • Viswinkel Fizzi heeft aangepaste openingstijden, doordat het horecagedeelte is gesloten. Dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10 uur tot 18 uur en op vrijdag van 10 uur tot 19 uur kun je er terecht voor heerlijke vis.
  • Je kunt nog steeds gebruikmaken van de bezorgdiensten van onze horecagelegenheden. De bezorgers van Monterie’s KitchenSapori da Stefano, Cafetaria Atlas en Sushi Shop, leveren je bestelling af bij jou thuis. Afhalen kan natuurlijk ook.
  • Op vrijdag 12 juni is de jaarlijkse start van de Hollandse Nieuwe Haring! Lekker verse haring happen bij Viswinkel Fizzi dus.
  • Bij Slagerij Antonisse kun je BBQ-pakketten bestellen, perfect met dit mooie weer in het vooruitzicht. Bestel alvast via 0172-478151 of via info@slagerij-antonisse.nl dan hoef je het alleen nog maar af te halen.
  • AMI Kappers zoekt collega’s! Heb jij een passie voor haar? En houd je ervan om mensen mooier te maken? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina voor meer informatie.
  • Van 1 juni tot 21 juni zijn het de Spannende Boekenweken bij Bruna. Bij een minimale besteding van 15 euro aan Nederlandse boeken krijg je de spannende thriller Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge cadeau. Meer een liefhebber van stripboeken? In week 22 ontvang je bij aankoop van 2 stripalbums de unieke uitgave Striphelden versus corona.