Nieuws van jouw winkelcentrum – Atlas #3

WereldFood is open!
Als je ons op social media volgt, heb je het waarschijnlijk al meegekregen. Sinds augustus hebben wij een nieuwe winkelier in het winkelcentrum. WereldFood is een supermarkt en halal slagerij met allerlei producten van verschillende culturen én verse groenten en fruit. Je vindt de nieuwe winkel in het pand waar voorheen HIP Fashion was gevestigd. Neem er eens een kijkje!

Onze ondernemers
Maak kennis met… Ket King en Ket Chi van Cafetaria Atlas. Ket King Chan en Ket Chi Chan zijn rasondernemers. Sinds 2018 staan de broers samen aan het roer van Cafetaria Atlas, ze namen de onderneming over van hun vader. Het restaurant heeft een modern interieur gekregen en op de menukaart vind je naast de klassieke snacks ook eigentijdse gerechten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de ‘Classic Fantastic’ geïntroduceerd; een heerlijke homemade burger van 180 gram rundvlees met gehakt van Slagerij Jan Antonisse.

Maak kennis met… Samantha van AMI Kappers. Passie voor het kappersvak zit er al van jongs af aan in bij Samantha, eigenaresse van AMI Kappers. Als kind leefde ze zich al uit op haar poppen en werd haar familie regelmatig op de kappersstoel gezet om model te zitten. Inmiddels zit ze 16 jaar in het vak en beheerst ze die technieken als geen ander. Naast knippen, draaien Samantha en haar drie kapsters hun hand ook niet om voor balayages, permanentjes, highlights en alles wat maar met haar te maken heeft.

Maak kennis met… Marieke van Kruidvat. Op haar achttiende begon volbloed Alphenaar Marieke haar carrière bij Kruidvat. Ze liep toen stage bij het Kruidvatfiliaal in Alphen Centrum, hierna stond ze in verschillende filialen in de regio. Tegenwoordig vind je haar weer op haar vertrouwde plek in Alphen aan den Rijn, als bedrijfsleider van het filiaal in Winkelcentrum Atlas.

Kinderboekenweek bij Bruna
Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!
 
Spaar voor schoolbieb-boeken
Ouders kunnen tijdens de actieperiode hun Bruna-bon van een kinderboek inleveren op school. Bruna telt de bedragen bij elkaar op en de school mag voor 20% van dat bedrag kinderboeken uitzoeken. Hoe meer ouders meedoen, hoe meer kinderboeken voor de schoolbieb. Kijk voor meer informatie bruna.nl/schoolbieb.
Wat je verder nog moet weten…
Na het succes van de Classic Fantastic, is de kleine hamburger van Cafetaria Atlas nu ook zelfgemaakt. Dus vanaf nu zijn alle beefburgers homemade! Ook de formaten zijn groter dan eerst. De Classic: van 100 gram naar 120 gram en de Classic Fantastic van 160 gram naar 180 gram.

Bloemsierkunst Lemkes breidt uit! Zusjes Steffy en Katja Lemkes opende een nieuwe zaak aan de Van Mandersloostraat in het centrum. Geen zorgen, de vertrouwde bloemenwinkel in Winkelcentrum Atlas blijft onveranderd.

Veilig winkelen Jullie zijn nog steeds van harte welkom om te komen winkelen bij de Atlas-winkeliers, heel graag zelfs! We vragen jullie wel om je goed aan de geldende coronaregels te houden. De winkeliers hebben het deurbeleid weer aangescherpt, mandjes en winkelwagens worden schoongemaakt en er geldt vaak een maximum aantal bezoekers in de winkels. Veel winkeliers zullen jullie vragen een mondkapje te dragen. Wees lief voor elkaar en houd altijd 1,5 meter afstand. #samentegencorona #weesliefvoorelkaar #kooplokaal