Over Winkelcentrum Atlas

In het hart van Kerk en Zanen vind je Winkelcentrum Atlas; hét winkelcentrum voor de Alphenaar die houdt van dorpse gezelligheid. Je vindt er een compleet aanbod van alle winkels voor jouw dagelijkse benodigdheden. De winkeliers, met ieder hun eigen specialiteit, staan je graag bij met raad en daad. Bij de meeste winkels staan de eigenaren zelf ook achter de toonbank. Winkelcentrum Atlas staat garant voor een ongedwongen sfeer en veel winkelplezier.

Parkeergelegenheid

Aan de centrale as van Kerk en Zanen, de Noorderkeerkring, duik je zo de ruime overdekte parkeergarage in. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen plekje vindt, want er is ruimte genoeg. Via de roltrap bevind je je direct in het winkelcentrum. Parkeren in de garage, of in de omliggende straten is de eerste 2 uur gratis met gebruik van een parkeerschijf!

Bereikbaarheid

Als bewoner van Kerk en Zanen weet je het winkelcentrum te voet, op de fiets of met de auto makkelijk te vinden. Maar mocht je via de grote toegangsweg Alphen in rijden, dan is winkelcentrum Atlas het ideale winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen. Of kom je een keer laat uit werk en je hebt geen zin meer om te koken? Dan kun je in de Atlas terecht voor verschillende kant-en-klare, maar vooral lekkere maaltijden.

Over de winkeliersvereniging

Alle winkeliers in het winkelcentrum zijn lid van Winkeliersvereniging Atlas. Samen zorgen we voor leuke acties en een eenduidige communicatie naar buiten toe. Heb je algemene vragen of leuke ideeën? Laat ons deze dan weten via het contactformulier.