Hedoyat – Atlas Fietsen

Ondernemen zit bij Hedayat en Nemat in het bloed. Hun vader, ooms, broertjes en zusjes runnen allemaal een eigen onderneming. Dat de broers zelf ook twee fietsenwinkels hebben opgezet, zal je niet versteld doen staan. In de winkels vind je een breed assortiment aan tweewielers. Van het goedkopere segment tot de professionele modellen. De medewerkers adviseren je graag, zodat je snel met je nieuwe tweewieler de weg op kunt.

Iets minder budget? Atlas aanbod in tweedehands modellen staan, opgeknapt in eigen sociale werkplaats. En die fietsen worden vaak volledig hersteld door hun leerlingen. Wat je wellicht nog niet wist, is dat Atlas Fietsen een bedrijfsschool heeft opgezet. Bij de Atlas Academy leer je de fijne kneepjes van het fi etsenmakersvak op MBO-niveau 1. Het is bedoeld voor mensen van alle leeftijden die moeite hebben met het vinden van een baan.

Hedayat vindt het belangrijk om zijn steentje bij te dragen aan de maatschappij “Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt. Bij Atlas Fietsen helpen we deze mensen graag verder en er zitten echt talenten tussen!” Grote kans dus dat je de leerlingen tegenkomt in de winkel. En Hedayat zelf? Die vind je in zijn vrije tijd ook regelmatig op een fiets, maar dan wel een elektrische! Hij deelt zijn ervaringen graag met je.

Leuk om te weten

  • Maar liefst 70% van de klanten kiest voor een elektrische fiets.
  • Atlas Fietsen kreeg in 2019 de titel ‘Favoriete Fietsenwinkel van Nederland’
  • Jouw ingeruilde fiets krijgt een tweede leven door de Atlas Academy.
  • De provincie ZuidHolland heeft in vergelijking met andere provincies veruit de meeste kilometers aan fietspaden.